گاندی در 2 اکتبر 1869 (۱۰ مهر ۱۲۴۸) در شهر گجرات هند به دنیا آمد. وی فارغالتحصیل رشته حقوق از کالج دانشگاهی لندن بود که به عنوان رهبر سیاسی و معنوی هندیها شناخته شده است. هنوز هم با گذشت چند دهه، فلسفه بیخشونتی گاندی (ساتیاگراها) همچنان به عنوان یک الگوی رفتاری در جهان شناخته شده است. به همین دلیل به گاندی به عنوان منادی صلح در قرن 20 یاد می شود.
گاندی را پدر هند نوین می گویند. زمانی که گاندی به دنیا آمد، کشور هند تحت استعمار انگلستان بود. در سالهای جوانی گاندی نسبت به این امر بی تفاوت بود. اما طی سفرهای متعددی که به کشورهای خارجی داشت، نسبت به این موضوع روشن شده و تصمیم گرفت با ظلم و ستم کشور انگلستان مقابله کند. سرانجام هم توانست در نیمه قرن بیستم کشورش را از یوغ استعمار انگلیس نجات دهد.
گاندی به خاطر رفتارهای مهربانانه ای که داشت معروف شد. این مرد بزرگ و آزاده توانست در کشور هند گروه های مختلف متشکل از فقیر و غنی و بودایی و مسلمان و هندو و مسیحی و دیگر ادیان الهی و غیر الهی را در کنار یکدیگر قرار دهد و در عین حال دموکراسی را برقرار سازد. به همین دلیل گاندی رهبری عادل و علمداری مهربان است.
زندگی نامه گاندی ( mahatma Gandhi )
گاندی در شهر گجرات زاده شد. او از پیروان آیین هندویسم بود و از همان کودکی به اصول گیاهخواری، روزهداری برای خودسازی و خالص نمودن خویش و زندگی توأم با گذشت اعضای فرق و مذاهب پایبند بود. خانواده گاندی از طبقه «وایشا» یا تجار هندی بودند. او در سن 13 سالگی با دختری همسن خود ازدواج کرد. پس از ازدواج گاندی به کشور انگلستان سفر کرد و در آنجا ساکن شد.
در این کشور پیروی از آئین هندویسم برای گاندی کمی دشوار بود. با این وجود او همچنان بر روش و شیوه پیشینیان خود پایبند بود و از خوردن گوشت، الکل و لاقیدی جنسی پرهیز می کرد. اما گاندی از برخی تفریحات انگلیسی ها چشم پوشی نمی کرد. برای مثال به کلاس رقص می رفت و بسیاری از آداب و رسوم انگلیسی را انجام می ...
↧