همزمان با آغاز شمارش معکوس برای اجرای عرضه کارتی و سهمیه بندی CNG در جایگاه ها، پیش بینی می شود از سال آینده با دوگانه سوز شدن کارتهای سوخت به طور رسمی کارت انرژی به سبد سوخت خودروها وارد شود.
به گزارش مهر، پس از سهمیه بندی و عرضه کارتی بنزین، گازوئیل و گاز مایع (ال.پی.جی)، CNG چهارمین حامل انرژی است که برنامه ریزی برای عرضه کارتی و سپس سهمیه بندی آن در سطح کشور آغاز شده است.
در حال حاضر تعداد یکهزار و 566 جایگاه عرضه CNG در استانهای کشور در مدار بهره برداری قرار دارد که پیش بینی می شود تا پایان اسفند ماه سالجاری تعداد کل جایگاههای CNG از مرز یکهزار و 700 جایگاه عبور کند.
شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی تعداد کل خودروهای مجاز گازسوز کشور هم نزدیک به دو میلیون دستگاه اعلام کرده است که پس از اجرای قانون هدفمندی یارانه ها در مجموع با کاهش 2 میلیون متر مکعبی، روزانه 13 میلیون متر مکعب گاز طبیعی فشرده در خودروهای دوگانه سوز مورد استفاده قرار می گیرد.
در حال حاضر یکی از مهمترین چالشهای پیش روی ساخت و توسعه صنعت سی.ان.جی و افزایش سهم این حامل انرژی در سبد سوخت خودروهای کشور فقدان یک نظام سامان دهی شده برای شناسایی خودروهای غیر مجاز گازسوز در سطح کشور است.
از سوی دیگر هر چند مسئولان مختلف دولتی در ماههای گذشته از توقف سوخت گیری خودروهای غیر استاندارد دوگانه سوز در سطح جایگاههای CNG خبر داده اند، اما در شرایط فعلی روزانه صدها هزار دستگاه از این نوع خودروها در سطح جایگاههای کشور اقدام به سوخت گیری می کنند.
یکی از مهمترین اهداف اجرای نظان سهمیه بندی و عرضه کارتی CNG به خودروهای گازسوز علاوه بر اعمال مدیریت بیشتر در مصرف این حامل انرژی است اما شناسایی و جلوگیری از سوخت گیری خودروهای غیر استاندارد گازسوز هم با این روش شناسایی خواهند شد.
ورود کارت هوشمند انرژی به سبد سوخت خودروها
پس از اجرای قانون هدفمندی یارانه ها و افزایش قیمت حاملهای مختلف انرژی یکی ...
↧